-
1 Introduksjon
Alt som omhandler selve kurset og dets utforming og innhold.
Associated Courses and Groups:
Kurs i napolitansk pizza
- 2
- 5
-
1 år, 10 måneder siden
Tobias Lange
-
2. Det grunnleggende
Alt som kommer inn under emner som ligger i leksjonen "Det grunnleggende". Begrep, uttrykk, utstyr, mel, meltyper, pizzapp, oppmåling av gjær.
Associated Courses and Groups:
Kurs i napolitansk pizza
- 8
- 24
-
1 år, 1 måned siden
Eilert Engenes
-
3. Vi lager vår første deig
Teori og praksis rundt leksjonen"Vi lager vår første deig".
Associated Courses and Groups:
Kurs i napolitansk pizza
- 14
- 46
-
1 år siden
Sigurd Schwebs
-
4. Vi baller deigen
Alle spørsmål som omhandler balling av deig.
Associated Courses and Groups:
Kurs i napolitansk pizza
- 5
- 11
-
1 år, 2 måneder siden
Rune Engseth
-
5 Tomatsaus, ost og topping
Spørsmål som omhandler Tomater, tomatsaus, ost og topping til pizza.
Associated Courses and Groups:
Kurs i napolitansk pizza
- 4
- 8
-
1 år, 5 måneder siden
René Munthe Eik
-
8 Vi lager deig med Biga
Spørsmål rundt biga og deiger med biga.
Associated Courses and Groups:
Kurs i napolitansk pizza
- 1
- 4
-
2 år siden
René Munthe Eik
-
9 Vi lager deig med autolyse
Spørsmål rundt autolyse og deiger som bakes med bruk av autolyse.
Associated Courses and Groups:
Kurs i napolitansk pizza
- 1
- 6
-
2 år siden
Anders Eikeland
-
10 Diverse
Her kan man ta opp alt som ikke naturlig faller inn under noen av de andre temaene.
Associated Courses and Groups:
Kurs i napolitansk pizza
- 3
- 6
-
1 år, 2 måneder siden
Pål Kønig