Problemer med elting i wifa probaker

Hjem Forum Napolitansk pizza 3. Vi lager vår første deig Problemer med elting i wifa probaker

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
  • Forfatter
    Innlegg
  • #3082
    Sigurd Schwebs
    Deltaker

    Hei. Jeg har problemer med elting av deig i min wifa probaker. Deigen blir ikke smidig og jeg kan kjenne at deigen ikke er strekkbar og rakner alt for raskt. Jeg lar den går i 20 min, men får ikke bra resultat. Hva gjør jeg feil? Kan vekten min ha noe med dette å gjøre? Jeg bruker pizza app når jeg til mål når jeg lager deig og har prøvd et par ganger nå med like dårlig resultat. Hjelp! ;D

    #3084
    René Munthe Eik
    Nøkkelmester

    Heisann. Hvilket mel bruker du? Og hvilken hastighet kjører du på maskinen? For høy hastighet kan overelte deigen og glutennettverket kolapser.
    Her kan du se en video der jeg bruker Probakeren:
    Vilfa probaker

    #3085
    Sigurd Schwebs
    Deltaker

    Hei. Takk for tilbakemelding! Du hadde helt rett, jeg har kjørt på med for høy hastighet. Hjalp veldig å bruke videoen du sendte side by side når jeg eltet deigen, Bildet av resultat https://imgur.com/xDJkuD7

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
  • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.