Min foreløpige favotirttoppskrift på Pizza

Hjem Forum Napolitansk pizza 7 Vi lager deig med poolish Min foreløpige favotirttoppskrift på Pizza

Merket: 

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
  • Forfatter
    Innlegg
  • #2327
    Christian Tveit
    Deltaker

    Hei,
    Er begynt å lage denne i dag, men kunne tenkt meg å fått lagt den inn i pizza app også for justering av mengde

    Hvor mange prosent har de forskjellige ingrediensene?

    Ingredienser Poolish
    467 gram Caputo Manitoba
    467 gram vann (19-21 grader)
    1,15 gram fersk gjær. Idun´s blå (Oppmåling av små mengder gjær)
    Ingredienser hoveddeig
    Hele poolishen
    374 Caputo Cuoco
    65 gram fin sammalt Emmer fra Holli mølle
    28 gram Naturkraft eller Criscito
    94 gram kaldt vann (4-5 grader)
    0,3 gram fersk gjær. Idun´s blå
    28 gram salt
    24 gram vann (4-5 grader)
    13 gram rødvinseddik (4-5 grader)

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
  • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.