Meltype

Merket: 

Viser 6 innlegg - 1 til 6 (av totalt 6)
  • Forfatter
    Innlegg
  • #1189
    Tina Devlin
    Deltaker

    Jeg har kjøpt 25 kg mel, men klarer ikke å finne ut av styrken på det. Det er Dallari Di Grano Tenero, Tipo 00. Vi er helt nye på dette, men det var så rimelig at vi måtte slå til.

    #1198
    René Munthe Eik
    Nøkkelmester

    Jeg er usikker på hvilket mel dette er Leg inn link til bilde eller link til produktet så kan jeg prøve å finne det ut. Men leverandøren eller produsenten skal vite dette.

    #1206
    Tina Devlin
    Deltaker

    https://www.oluf.no/dallari-hvetemel-tipo-00-25-kg
    Tror det er dette…

    • Dette svaret ble endret 1 year, 4 months siden av Tina Devlin.
    #1208
    René Munthe Eik
    Nøkkelmester

    Jeg klarer ikke finne noe informasjon om dette melet. Du må kontakte de du har fjøpt det av for å få mer informasjon. Beklager.

    #1265
    Rune Myklebust
    Deltaker

    Kan en i teorien blande med 63% møllerens tipo 0 med 37% caputo manitoba for å få et mel som tåler 24t heving (for å ta er eksempel fra hver ende av skalaen) eller bør de meltypene en blander være litt likere hverandre?

    #1276
    René Munthe Eik
    Nøkkelmester

    Jeg ser ikke noe i veien for å blande møllerens tipo 0 med Caputo manitoba. Jeg har selv blandet mel av forskjelligstyrke og forskjellig leverandør med hverandre.

Viser 6 innlegg - 1 til 6 (av totalt 6)
  • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.